Vårt team hjälper dig

Våra medarbetare, deras erfarenhet och kompetens, gör oss till den partner vi är. Tillsammans kan vi erbjuda digitala vårdtjänster och journalsystem för just dina behov.

SUPPORT

THERES
Supportchef

ANNA
Support

MARIA
Support

ANDREAS
Teknisk support

DANIEL S
Teknisk support

JOHAN
Teknisk support

DANIEL O
Teknisk support

FÖRSÄLJNING OCH KUNDANSVARIGA

ANDREAS SPÅNGBERG
Försäljningschef

CINA af KLEEN
Försäljning

ERIK TUSSÉUS
Försäljning

EMILIA WOISIN
Försäljning

EMMA NILSSON
Kundansvarig

ANDREAS GAD
Kundansvarig

UTBILDNING & LEVERANS

SUSANNA FRANCIS
Leverans- & utbildningschef

SANDRA
Systemutbildare

INGELA
Systemutbildare

EMMA
Systemutbildare

NIHAL
Systemutbildare

JOSEFIN
Systemutbildare

JENNY
Systemutbildare

MALIN
Systemutbildare

OM CARASENT SVERIGE

Vi tror på en administrationsfri vård

Carasent Sverige är ett helägt dotterbolag till Carasent ASA som är ett aktiebolag på norska börsen. Vi erbjuder moderna digitala ehälsotjänster för den nordiska hälso- och sjukvården och våra lösningar riktar sig främst mot specialistvård, primärvård, företagshälsa och paramedicin inom öppenvården. Sedan starten 2005 har vi satt stort värde att utveckla våra produkter tillsammans med vårdgivarna, för långsiktiga och effektiva resultat. Idag är vi drygt 100 anställda i Göteborg och Stockholm, fördelat över Support, Leverans, Utveckling, Administration, People & Culture samt Sälj & Marknad. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg.

Vi arbetar för en hälso- och sjukvård fri från administration. Genom att begränsa den administrativa arbetsbelastningen och frigöra tid, genom digitala vårdtjänster och journalsystem, skapar vi bästa möjliga förutsättningar för vårdpersonal att ge rätt vård till sina patienter. På så sätt bidrar vi också aktivt till att minska kostnaden för samhället. Detta gör vi i aktivt samarbete med våra systerbolag Carasent Norge, Metodika, Medrave och HPI.

Framtidssäker & friktionsfri vård-IT börjar här