Vårdrummet

Sömlöst integrerad patientplattform för digifysisk vård

Kommunicera smidigt och säkert med patienter i en webbaserad patientportal som integrerar sömlöst med Webdoc journalsystem.

Videosamtal

Vår videotjänst gör det enkelt att möta dina patienter på digital väg. Inloggning och identifiering sker alltid säkert via Mobilt BankID.  

 

Meddelanden

Tjänst som gör det enkelt att  interagera via skrivna meddelanden, samt att skicka filer i form av exempelvis foton eller journalkopior.

Blanketter

Spara tid genom att till exempel låta patienten hälsodeklarera själv, inför eller efter ett bokat besök. Uppgifterna från formuläret sparas automatiskt i patientens journal.

Webbtidbok

Patienten bokar själv och har full kontroll över sina bokningar med av- och ombokningsfunktion. Kalendern ger även översikt över bokade tider och besökstyper.

Lab

Skicka ut labremisser och ta emot svaren i Vårdrummets Patientportal. Härifrån delas de enkelt med patienten som loggar in med Mobilt BankID.

Ankomstregistrering

Patienten checkar in sig själv via en QR-kod på mottagningen.
Tjänsten stödjer betalning med  Swish samt skräddarsydda meddelanden. 

Ett rum av vårdmöjligheter

Liksom Webdoc är Vårdrummet en webbaserad och skalbar vårdplattform där du som vårdgivare enkelt navigerar mellan de olika tjänsterna inom en och samma portal. Du bestämmer naturligtvis själv vilka tjänster som ska aktiveras, och skräddarsyr alltså ditt vårdrum efter just din verksamhets behov.  

Många patientfördelar

Den nya tidens vård har lett till nya beteenden och förväntningar. Patienterna uppskattar vårdgivare som finns nära till hands och erbjuder digitala kommunikationskanaler, som alternativ eller komplement till det traditionella fysiska vårdmötet. Via Vårdrummet blir allt detta möjligt, på ett enkelt sätt. Perfekt för dig som smidigt vill komma igång med till exempel videotjänst!

Vårdrummet

Vanliga frågor

Hur fungerar prissättningen?

Prissättningen i Vårdrummet är tjänstebaserad. Det innebär att din verksamhet, utöver uppstartskostnad, bara betalar för de tjänster ni väljer, samt för de ev rörliga kostader som tillkommer. Till exempel för videosamtal och SMS.

Jag driver en småskalig verksamhet, passar Vårdrummet mig?

Vårdrummets breda tjänsteutbud gör att plattformen passar de allra flesta mottagningar, oavsett storlek. Du väljer bland tjänsterna helt efter upplevda behov och kan sedan enkelt skala upp eller ned efterhand som förutsättningarna förändras. 

Är våra patientuppgifter säkra i molnet?

Som kund kan ni alltid känna er trygga med att era patientuppgifter behandlas på ett säkert sätt. Evimerias driftleverantör är specialiserad på att hantera drift för system med hårda krav på datasäkerhet.

Hur fungerar inloggning och identifiering?

För att säkerställa säkert användande och patientens integritet sker inloggning och identifiering till Vårdrummets lab- och videotjänst via Mobilt BankID.

Hur mycket kan jag som vårdgivare anpassa Vårdrummets tjänster?

Med hjälp av inställningar kan du själv styra tjänsternas funktionalitet. Exempelvis kan du skräddarsy blanketter och webtidbokens utförande efter dina önskemål och behov. 

EMMA NILSSON
Kundansvarig

Frågor? Kontakta oss!

Vill du veta mer om Vårdrummets olika tjänster eller få en bättre bild av hur plattformen ser ut och fungerar? Vi hjälper dig, och guidar dig gärna till de tjänster som passar behoven i just din verksamhet.

ANDREAS GAD
Kundansvarig

Emma Nilsson
Kundansvarig

Andreas Gad
Kundansvarig

Frågor? Kontakta oss!

Vill du veta mer om Vårdrummets olika tjänster eller få en bättre bild av hur plattformen ser ut och fungerar? Vi hjälper dig, och guidar dig gärna till de tjänster som passar behoven i just din verksamhet.