Vårdrummet

Sömlöst integrerad patientplattform

Kommunicera smidigt och säkert med patienter i en webbaserad patientportal som integrerar sömlöst med Webdoc journalsystem.

Videosamtal

Kommunicera ansikte mot ansikte med dina patienter, krypterat och säkert. Inloggning och identifiering sker via Mobilt BankID.  

 

Meddelanden

Tjänst som gör det enkelt att  interagera via skrivna meddelanden, samt att skicka filer i form av exempelvis foton eller journalkopior.

Blanketter

Spara tid genom att låta patienten hälsodeklarera själv, inför eller efter ett bokat besök. Uppgifterna sparas automatiskt i patientens journal.

Webtidbok

Patienten bokar själv och har full kontroll över sina bokningar med av- och ombokningsfunktion. Kalendern ger även översikt över bokade tider och besökstyper.

Lab

Skicka ut labremisser och ta emot svaren i Vårdrummets Patientportal. Härifrån delas de enkelt med patienten som loggar in med Mobilt BankID.

Ankomstregistrering

Patienten checkar in sig själv via en QR-kod på mottagningen.
Tjänsten stödjer betalning med kort eller Swish samt skräddarsydda meddelanden. 

Ett rum av vårdmöjligheter

Liksom Webdoc är Vårdrummet en webbaserad och skalbar vårdplattform där du som vårdgivare enkelt navigerar mellan de olika tjänsterna inom en och samma portal. Du bestämmer naturligtvis själv vilka tjänster som ska aktiveras, och skräddarsyr alltså ditt vårdrum efter just din verksamhets behov.  

Många patientfördelar

Den nya tidens vård har lett till nya beteenden och förväntningar. Patienterna uppskattar vårdgivare som finns nära till hands och erbjuder digitala kommunikationskanaler, som alternativ eller komplement till det traditionella fysiska vårdmötet. Via Vårdrummet blir allt detta möjligt, på ett enkelt sätt.

Vårdrummet

Vanliga frågor

Prissättningen i Vårdrummet är tjänstebaserad. Det innebär att din verksamhet, utöver uppstartskostnad, bara betalar för de tjänster ni väljer, samt för de ev rörliga kostader som tillkommer. Till exempel för videosamtal och SMS.

Vårdrummets breda tjänsteutbud gör att plattformen passar de allra flesta mottagningar, oavsett storlek. Du väljer bland tjänsterna helt efter upplevda behov och kan sedan enkelt skala upp eller ned efterhand som förutsättningarna förändras. 

Som kund kan ni alltid känna er trygga med att era patientuppgifter behandlas på ett säkert sätt. Evimerias driftleverantör är specialiserad på att hantera drift för system med hårda krav på datasäkerhet.

För att säkerställa säkert användande och patientens integritet sker inloggning och identifiering Mobilt BankID.

Med hjälp av inställningar kan du själv styra tjänsternas funktionalitet. Exempelvis kan du skräddarsy blanketter och webtidbokens utförande efter dina önskemål och behov. 

Emma Nilsson
Kundansvarig, Gbg/Syd

Frågor? Kontakta oss!

Vill du veta mer om Vårdrummets olika tjänster eller få en bättre bild av hur plattformen ser ut och fungerar? Vi hjälper dig, och guidar dig gärna till de tjänster som passar behoven i just din verksamhet.

Susanna Francis
Kundansvarig, Sthlm/Norr

Emma Nilsson
Kundansvarig, Gbg/Syd

Susanna Francis
Kundansvarig, Sthlm/Norr

Frågor? Kontakta oss!

Vill du veta mer om Vårdrummets olika tjänster eller få en bättre bild av hur plattformen ser ut och fungerar? Vi hjälper dig, och guidar dig gärna till de tjänster som passar behoven i just din verksamhet.