Journalsystem

Webdoc - för privata vårdgivare

Webdoc journalsystem är speciellt utformat för privata vårdgivare och ger sömlös tillgång till vårdsektorns vassaste IT-tjänster. Smart och skalbart, utan krångel.
Läs mer

Journalsystem

Webdoc - webbaserat, säkert och tillgängligt

Webdoc journalsystem är speciellt utformat för privata vårdgivare och ger sömlös tillgång till vårdsektorns vassaste IT-tjänster. Smart och skalbart, utan krångel..
Läs mer

Journalsystem

Webdoc - flexibelt och skalbart, med fri support

Webdoc journalsystem är speciellt utformat för privata vårdgivare och ger sömlös tillgång till vårdsektorns vassaste IT-tjänster. Smart och skalbart, utan krångel.
Läs mer
Webdoc logotype

Vad är Webdoc?

Webdoc är en Software as a Service (SaaS)-plattform byggd kring ett molnbaserat och skalbart journalsystem. Det innebär i praktiken att systemet är webbaserat, enkelt att logga in på – oavsett plats, och alltid möjligt att skala upp eller ner beroende på behovet av funktioner och integrationer. Systemet körs också alltid på den senaste versionen och med den senaste tekniken.

Behandler som arbeider i elektronisk pasientjournal for helse og omsorg

Digital patientkommunikation och tillval

Webdoc kan enkelt skalas upp med tilläggstjänster som gör det enkelt att kommunicera med dina patienter på digital väg, via till exempel videomöten, eller meddelanden med möjlighet att ladda upp bilagor och filer. Ett utmärkt sätt att bygga patientengagemang och stärka upp verksamhetens tillgänglighet.

Funktioner

Skräddarsytt och sömlöst

Webdocs skalbarhet gör att du enkelt kan välja mellan de olika funktioner och tjänster som du faktiskt har användning för. Oavsett om du arbetar inom primär- eller specialistvård, paramedicin eller företagshälsa har vi ett utbud som utöver grundläggande kan anpassas för unika kundönskemål och som underlättar en friktionsfri patientresa. Vårt baspaket inkluderar alltid uppgraderingar, drift och applikationssupport.

Här nedanför ser du ett mindre urval av vår många funktioner med direkta kopplingar till Webdoc journalsystem, kontakta oss gärna för mer information om vad vi erbjuder eller läs mer i vår Kunskapsbank.

Journal

E-tjänsten Journal via näten gör det enkelt för patienten att logga in och ta del av information ur sin journal, via 1177. Tillgänglighet och transparens för ökad delaktighet. 

E-brev

Brev, fakturor, kallelser, remisser och annan post skickas som e-brev. Elektroniskt och pappersfritt för en smidig och säker kommunikation med patienterna.

Meddelanden

Via SMS-tjänsten i Webdoc kan du skriva och skicka meddelanden och påminnelser direkt till patientens mobilnummer, och få en överblick över sms-historiken. 

Kassa

Kassafunktionen gör det enkelt att registrera patientbesök, skapa olika typer av kvitton och ta betalt. Kassan kan kopplas till bokningssystem och försäkringsblanketter.

Fakturering

I ett webbaserat journalsystem som Webdoc är det enkelt att hantera, skriva ut och ge fakturan till kunden vid besöket, samt att skicka fakturor som samlingsfakturor.

Rapporter

Vår rapporttjänst gör det enkelt att ta fram och överblicka korrekt statistik och data. Jämfört med manuella metoder är digital rapportering en tidseffektiv lösning.  

Integrationer

Tillval från våra partners

För att leverera bästa möjliga användarupplevelse så har vi valt att fokusera på samarbete. Våra över 35 partners finns sömlöst integrerade i Webdoc och nya tilläggstjänster tillkommer varje månad. Utöver detta erbjuder vi öppna API:er som är en uppskattad lösning för vårdgivare som önskar integrera till Webdoc.

Vår integrationsmodell bygger på att underlätta hela vårdflödet, från första kontakt med patienten via bedömning, behandling och uppföljning till avslutat ärende. Allt genom smidig åtkomst, direkt från Webdoc till tjänster som gör det enkelt att få med sig relevant information mellan de olika stegen utan manuell handpåläggning. Vill du veta mer? Hör gärna av dig för mer information om befintliga kopplingar eller kommande projekt!
Du kan också läsa mer om integrationer, och hur de funkar, här.

Nationella anslutningar

NPÖ

Nationell Patientöversikt (NPÖ) är en nationell tjänst som gör det möjligt för offentligt finansierade vårdgivare att dela journalinformation med patientens samtycke.

1177 Journalen

Via Journalen 1177 kan invånare/patienter ta del av sin journalinformation från hälso- och sjukvården på nätet. Tjänsten är möjlig att ansluta till för regioner, kommuner och privata vårdgivare.

eFrikort

Integrationen E-frikort underlättar vårdgivarens hantering av högkostnadsskydd och e-frikort och användaren får automatiskt information om patientens status för e-frikort och betalning.

Webcert

Webcert gör det enkelt att skapa digitala intyg, som kan skickas digitalt till Försäkringskassan eller andra anslutna mottagare. Tjänsten bidrar till minskad handläggningstid och mer tid för patienten.

Partners

Mer än 15 000 aktiva användare per dag

Kunderna berättar

Forsåker VC & BVC om Webdoc

"Vi vill ha ett effektivt, användarvänligt system som skapar tid för patientmötet, och underlättar alla flöden och vårt arbete – det har vi i Webdoc”.

Webdoc journalsystem - för privata vårdgivare

Vanliga frågor

Hur fungerar prissättningen?

Vår prismodell är framtagen för att passa alla olika typer av verksamheter, beroende på segment och storlek. Vårt offertupplägg gör det enkelt att skala upp din verksamhet genom att välja till tjänster och integrationer  och vi erbjuder modeller både baserat på antalet patientbesök/år samt antalet listade patienter. Välkommen att höra av dig för mer prisinformation gällande just din verksamhet.

Är Webdoc för stort för min lilla klinik?

Webdoc är ett skalbart, digitalt journalsystem för privata vårdgivare – oavsett verksamhetens storlek och i många olika segment. Vi har kunder med alltifrån en användare till hundratals. Vårt mål har sedan starten varit att erbjuda en lösning som är enkelt att använda och att växa med, om så önskas. För att säkerställa att vi möter behoven har journalsystemet utvecklats i nära samarbete med vårdgivare inom primärvård, specialistvård, psykologi, rehab och företagshälsa.  

Är våra patientuppgifter säkra i molnet?

Som kund kan ni alltid känna er trygga med att era patientuppgifter behandlas på ett säkert sätt. Webdoc är CE-märkt enligt regelverket för medicintekniska produkter, och Carasents driftleverantör är specialiserad på att hantera drift för system med hårda krav på datasäkerhet.

Kan vi fakturera ifrån Webdoc?

Webdoc är anpassat specifikt för sjukvårdens användarbehov, där enkla faktureringsflöden, patientresor och rapportering är centrala delar. Via systemet är det enkelt att hantera olika typer av avtal med regioner, fakturering till försäkringsbolag och att ta emot betalning från privata patienter. Webdoc erbjuder även andra ekonomiska funktioner och direkt integration till Fortnox. 

Hur mycket kostar systemuppdateringar och underhåll?

Ingenting. De uppdateringar och underhållsinsatser som regelbundet görs inom ramarna för Webdoc journalsystem ingår i licensavgiften. Som användare och kund informeras du också om de insatser och funktioner som berörs, i god tid inför varje release. 

VAD HAR NI FÖR SUPPORTMODELL?

Vi erbjuder fri applikationssupport till samtliga användare. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga i användandet av våra produkter och prioriterar att finnas till hands vid frågor eller eventuella problem. Naturligtvis erbjuder vi också lathundar och manualer som stöd och kommunicerar aktivt i samband med förändringar eller uppdateringar.

processen

Så funkar lanseringen

I slutändan är våra främsta mål att bidra till en kvalitativ vård och till att du känner dig trygg i arbetet med Webdoc. Oavsett mottagningens storlek, behov och förutsättningar finns det samtidigt vissa steg som underlättar användningen av journalsystemet och som även optimerar patientresan. Naturligtvis lägger vi upp processen tillsammans med er, för bästa möjliga uppstart.

CINA AF KLEEN
Säljare, Gbg/Syd

Bli en av 600+ verksamheter som höjer kvalitén på sin vård och avlastar sin personal

Välj ett skalbart journalsystem för privata vårdgivare och som som stärker upp alla delarna av din verksamhet. Med Webdoc kan ni växa och utvecklas utan att fastna i krångliga flöden och systemets användbarhet ger nöjda medarbetare som kan fokusera på patienterna och deras behov. Många vinster, helt enkelt! 

EMILIA WOISIN
Säljare, Sthlm/Norr

Cina af Kleen
Säljare Gbg/Syd

Emilia Woisin
Säljare, Sthlm/Norr

Bli en av 600+ verksamheter som höjer kvalitén på sin vård och avlastar sin personal

Välj ett journalsystem som stärker upp alla delarna av din verksamhet. Med Webdoc kan ni växa och utvecklas utan att fastna i krångliga flöden och systemets användbarhet ger nöjda medarbetare som kan fokusera på patienterna och deras behov. Många vinster, helt enkelt!