Webdoc

Betala endast för funktionerna du använder

Få sömlös tillgång till vårdsektorns vassaste IT-tjänster i ett smart och skalbart journalsystem.
Läs mer

Webdoc

Skala upp och slimma ner i takt med verksamheten

Få sömlös tillgång till vårdsektorns vassaste IT-tjänster i ett smart och skalbart journalsystem.
Läs mer

Webdoc

Säkert, tillgängligt och uppdaterat

Få sömlös tillgång till vårdsektorns vassaste IT-tjänster i ett smart och skalbart journalsystem.
Läs mer

Vad är Webdoc?

Webdoc är en Software as a Service (SaaS)-plattform byggd kring ett molnbaserat och skalbart journalsystem. Det innebär i praktiken att systemet är webbaserat, enkelt att logga in på – oavsett plats, och alltid möjligt att skala upp eller ner beroende på behovet av funktioner och integrationer. Systemet körs också alltid på den senaste versionen och med den senaste tekniken.

Behandler som arbeider i elektronisk pasientjournal for helse og omsorg

Funktioner

Skräddarsytt och sömlöst

Webdocs skalbarhet gör att du enkelt kan välja mellan de olika funktioner och tjänster som du faktiskt har användning för. Oavsett om du arbetar inom primär- eller specialistvård, paramedicin eller företagshälsa har vi ett utbud som utöver grundläggande kan anpassas för unika kundönskemål och som underlättar en friktionsfri patientresa. Vårt baspaket inkluderar alltid uppgraderingar, drift och applikationssupport.

Journal

E-tjänsten Journal via näten gör det enkelt för patienten att logga in och ta del av information ur sin journal, via 1177. Tillgänglighet och transparens för ökad delaktighet. 

E-brev

Brev, fakturor, kallelser, remisser och annan post skickas som e-brev. Elektroniskt och pappersfritt för en smidig och säker kommunikation med patienterna.

Meddelanden

Via SMS-tjänsten i Webdoc kan du skriva och skicka meddelanden och påminnelser direkt till patientens mobilnummer, och få en överblick över sms-historiken. 

Kassa

Kassafunktionen gör det enkelt att registrera patientbeök, skapa olika typer av kvitton och ta betalt. Kassan kan kopplas till bokningssystem och försäkringsblanketter.

Fakturering

I ett webbaserat journalsystem som Webdoc är det enkelt att hantera, skriva ut och ge fakturan till kunden vid besöket, samt att skicka fakturor som samlingsfakturor.

Rapporter

Vår rapporttjänst gör det enkelt att ta fram och överblicka korrekt statistik och data. Jämfört med manuella metoder är digital rapportering en tidseffektiv lösning.  

Integrationer

Tillval från våra partners

För att leverera bästa möjliga användarupplevelse så har vi valt att fokusera på samarbete. Våra över 35 partners finns sömlöst integrerade i Webdoc och nya samarbeten tillkommer varje månad. Kontakta vårt säljteam för att få dagsfärsk information.

Partners

Nationella anslutningar

Mer än 15 000 aktiva användare per dag

Webdoc

Vanliga frågor

Vår prismodell är framtagen för att passa alla olika typer av verksamheter, beroende på segment och storlek. Vi erbjuder modeller både baserat på antalet patientbesök/år samt antalet listade patienter. Välkommen att höra av dig för mer prisinformation gällande just din verksamhet. 

Webdoc är ett skalbart journalsystem och därför ett utmärkt alternativ för alla privata vårdgivare - oavsett verksamhetens storlek. Vi har kunder med alltifrån en användare till hundratals.  

Som kund kan ni alltid känna er trygga med att era patientuppgifter behandlas på ett säkert sätt. Webdoc är CE-märkt enligt regelverket för medicintekniska produkter, och Evimerias driftleverantör är specialiserad på att hantera drift för system med hårda krav på datasäkerhet.

Via Webdoc är det enkelt att hantera olika typer av avtal med regioner, fakturering till försäkringsbolag och att ta emot betalning från privata patienter. Journalsystemet erbjuder även andra ekonomiska funktioner och direkt integration till Fortnox.

Ingenting. De uppdateringar och underhållsinsatser som regelbunder görs inom ramarna för Webdoc journalsystem ingår i licensavgiften. Som användare och kund informeras du också om de insatser och funktioner som berörs, i god tid inför varje release.

Vi erbjuder fri applikationssupport till samtliga användare. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga i användandet av våra produkter och prioriterar att finnas till hands vid frågor eller eventuella problem. Naturligtvis erbjuder vi också lathundar och manualer som stöd och kommunicerar aktivt i samband med förändringar eller uppdateringar.

Processen

Så funkar lanseringen

I slutändan är våra främsta mål att bidra till en kvalitativ vård och till att du känner dig trygg i arbetet med Webdoc. Oavsett mottagningens storlek, behov och förutsättningar finns det samtidigt vissa steg som underlättar användningen av journalsystemet och som även optimerar patientresan. Naturligtvis lägger vi upp processen tillsammans med er, för bästa möjliga uppstart.

CINA AF KLEEN
Säljare, Gbg/Syd

Bli en av 600+ verksamheter som höjer kvalitén på sin vård och avlastar sin personal

Välj ett skalbart journalsystem som stärker upp alla delarna av din verksamhet. Med Webdoc kan ni växa och utvecklas utan att fastna i krångliga flöden och systemets användbarhet ger nöjda medarbetare som kan fokusera på patienterna och deras behov. Många vinster, helt enkelt! 

EMILIA WOISIN
Säljare, Sthlm/Norr

Cina af Kleen
Säljare Gbg/Syd

Emilia Woisin
Säljare, Sthlm/Norr

Bli en av 600+ verksamheter som höjer kvalitén på sin vård och avlastar sin personal

Välj ett journalsystem som stärker upp alla delarna av din verksamhet. Med Webdoc kan ni växa och utvecklas utan att fastna i krångliga flöden och systemets användbarhet ger nöjda medarbetare som kan fokusera på patienterna och deras behov. Många vinster, helt enkelt!